GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Távoktatás

  • Mennyi ideig tart egy távoktatás/e-learning tanfolyam (alapmodul)?

A tanfolyamok indulási és befejezési időpontja aktuálisan a honlapunkon mindig fel van tüntetve ( pl. 2015.05.18-2015.08.01), valamint ugyanitt megtalálhatóak azok az időpontok, amikor ez egyes modulokat elérhetővé tesszük a Távoktatás Portálunkon. Ez azt jelenti, hogy esetünkben 2015. augusztus 1. az az időpont, amikor „befejezheti” a tanfolyamot és jelentkezhet vizsgára az ENKK-ban (volt ETI). Augusztus 1-el ugyan lezárul a tananyag (illetve az Online interaktív Tesztek) részenkénti biztosítása, ettől az időponttól kezdődően, mindösszesen 1,5 évig/vagy a vizsga időpontjáig a hallgató rendelkezésére áll a Távoktatás Portál.

  • Lehet-e csatlakozni a távoktatáshoz?

Igen, a honlapon megjelölt időpontig csatlakozni lehet az adott csoporthoz. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy a csatlakozás időpontjáig egyszerre fog hozzáférni a hallgató az addig elérhetővé vált tananyaghoz, a többi része ugyanúgy a megjelölt ütemezés szerint halad. A tankönyvet postán küldjük.

  • Lehet-e részletekben fizetni és van-e ennek plusz költsége?

Igen lehet részletekben fizetni. A részletfizetési kedvezményünk legtöbb 5 hónapra vehető igénybe ( 5*11.000 Ft /Alapmodul), azzal a feltétellel, hogy a vizsgára való jelentkezés időpontjáig be kell fizetni a teljes tandíjat. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha valaki részletfizetést szeretne, akkor megnézzük, hogy a tanfolyamra jelentkezés és a vizsgára jelentkezés között mennyi időnek kell eltelnie. Amennyiben a két időpont között van legalább 5 hónap ( pl. júniusban jelentkezett a tanfolyamra, vizsgára pedig októberben szeretne jelentkezni), úgy lehetséges az 5*11.000 Ft részletfizetés. Amennyiben a a tanfolyamra jelentkezés és a vizsgára jelentkezés között kevesebb, mint 5 hónap áll rendelkezésünkre, akkor annyival tudjuk osztani a tanfolyam díját, ahány hónap még van a vizsgára jelentkezésig. Ha pl. júniusban jelentkezett a tanfolyamra, vizsgára pedig augusztusban szeretne jelentkezni, akkor a tanfolyam díját 3 részletben lehet befizetni (június: 19.000 Ft, július: 18.000 Ft és augusztus: 18.000 Ft). A részletfizetésért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel.

  • Mennyibe kerül a vizsgadíj és kinek kell fizetni?

Az ENKK aktuálisan közzé szokta tenni a vizsgadíjakat, ezek ide kattintva érhetőek el:

http://www.eti.hu/eti/fooldal/4512

A vizsgadíjat az ENKK-nak kell majd fizetni. Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy a vizsgára jelentkezés után az ENKK számlát küld ki és majd ezt követően kell a vizsgadíjat befizetni.

  • Természetgyógyász szeretnék lenni. Mit kell tennem?

Részletes útmutató az alábbi linkre kattintva érhető el:

http://www.tgyakademia.hu/2014-10-31-11-23-55/termeszetgyogyasz-szeretne-lenni.html

Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiája

Ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

captcha 

Természetgyógyász Akadémia

Kérdése van, bizonytalan? Kérdezzen bátran!

  • Hot line: +36 30 243-3932

Kövess minket

Ott vagyunk a FaceBook-on is! Olvassa információinkat!